میشه کاری کرد که حکم اگر مثلا حبس بود تبدیل به جزای نقدی نشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۳ #04426529

سلام شکایتی کردم بابت افترا وتهدید به اسید پاشی و تهمت رابطه نامشروع و توهین و انتشار اکاذیب
شخصی مدت یکسالو نیمه که با ارسال پیامک به اینجانب و ارسال مطالبی به اقوام در اینستاگرام باعث سلب ارامش اینجانب شده.با شکایتی که کردم ابلاغیه آمد و بنده رفتم و توضیحات رو ارائه کردم وقت نظارت تعیین کردن.و حالا دوباره وقت نظارت رو به لحاظ ضرورت اخذ توضیح طرفین برای دوماه بعد دادن.با توجه به اینکه تهدید به اسید پاشی شدم و خطر جبران ناپذیر بنده را تهدید میکند با اینکه پرینت پیامک هم داخل پرونده گذاشتم و استعلام هم از ایرانسل گرفته شده چرا حکمی صادر نمیشه تا ضمانتی از متهم گرفته بشه؟ میترسم دیگه تو خیابون برم.چقدر دیگه زمان میبره تا پرونده من به نتیجه برسه؟ آیا ممکنه باز هم پس از این وقت نظارت مجدد زمان کشی بشه؟راهی هست که اقدام کنم تا به پرونده با سرعت بیشتری رسیدگی بشه؟ایا میشه کاری کرد که حکم اگر مثلا حبس بود تبدیل به جزای نقدی نشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست .
با پیگیری مستمر و ارسال لایحه و صحبت با مقام قضایی موضوع را تسریع بخشید .
خیر ، تعیین حکم بر عهده ی مقام قضایی است .

تبدیل در اختیار مقام قضایی ست.

تصمیم با مرجع قضایی است .

باسلام بسته به تصمیم مقام قضایی دارد.

بادرودوسلام تصمیم ازطریق مرجع قضایی مربوطه می باشد.

با پیگیری حضوری می توانی در روند پیشرفت پرونده موثر باشید
میتواند با بیان احساس ناامنی خود به مقام قضایی پرونده ی خود (در دادسرا) درخواست صدور قرار تامین مطمئن کنید
تا شما شرح و توضیح مفصل ندهید کسی متوجه وخامت ماجرایتان نیست

با درود..
در اینخصوص اصـولا تصمیم تبدیل مجازات به تشخیص و تصمیم قاضی دادگاه بوده و زمان نیز قابل پیش بینی نمی باشد..