مراحل مطالبه ضرر و زیان به علت پشیمانی خریدار به چه طریقی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۴ #04418167

سلام

چند روز پیش یک قولنامه بین ما و یک خانم که قصد فروش ملک خود را داشت نوشته و یک چک به عنوان بیعانه به ایشان داده شد که شماره چک در قولنامه موجود هست. این خانم یک روز پس از امضای قولنامه و پس از نقد کردن چک به بنگاه املاک اعلام کرده اند که پشیمان شده اند.در قولنامه مبلغی برای حق پشیمانی قید نشده است.

آیا ایشان می توانند به این صورت و بدون گرفتن رضایت بنده معامله را ملغی کنند؟

اگر راضی به پرداخت ضرر و زیان به بنده نشدند تکلیف چیست؟

لطفا مواد قانونی و سیر مراحل برای اخذ ضرر و زیان را بیان فرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حق فسخ در بیع نامه لحاظ نشده باشد خیر ولا بایستی خسارت بگیرید اگر مبلغ خسارت در بیع قید نشده با جلب نظر کارشناس انرا مطالبه نمایید

معامله معتبراست و خانم نمیتواند مبایعه نامه رافسخ کند . شما الزام به تنطیم سندرسمی را بخواهید مواد ۱۰ و۲۱۹قانون مدنی

اگر خریدار شرط فسخ نداشته نمی تواندمعامله را بدون رضایت شما فسخ کند.

با سلام.
اگر در قراداد شما تمامی خیارات را از طرفین ساقط کرده باشید و شروط ضمن عقدی را هم مقرر نکرده باشید، بدون رضایت شما و با توافق نمیتواند معامله را به تنهایی و یکطرفه فسخ کند،

سلام اگر در قرارداد حق فسخ برای طرفین وجود ندارد ایشان بدون رضایت شما نمی تواند قرار داد را منحل نماید .