برای تغییر مهریه در دفتر خانه وجود پدر دختر الزامیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۷۸ #04410972

سلام خسته نباشید من قبلا پرسیده بودم که مهریه بعد از عقد عوض میشه و گفتید در دفتر خانه ثبت اسناد انجام میگیره و میخواستم بدونم برای تغییرش وجود پدر دختر الزامیه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان تبدیل مهریه وجود دارد ولی کاهش و یا افزایش میزان مهریه باطل می باشد

درود بر شما
در فرضی که منظور بذل مهریه باشد در صورتیکه ۱۸ سال تمام باشد نیازی به حضور پدر نیست
اما صلاح است یکی از بستگان نزدیک بهمراه باشد.

بعد از وقوع عقد تغییر مهریه ممکن نیست ولی قابلیت تبدیل دارد ، مثلا به جای سکه به زن با توافق او چول نقد یا زمین بدهند

باسلام
دوست عزیز اگه منظورتون از تغییر بخشش مهریه است خیر اگر بالای هیجده سال تمام باشیدبا داشتن مدارک لازم که همان عقدنامه و مدارک شناسایی زوجه هست میتوانید به دفترخانه مراجعه کنید .منتها بعضی از دفاتر اسناد رسمی به دلیل مشکلاتی که بعد از بخشیدن مهریه بدون بازگشت پیش میاد از نوشتن سند ابراء مهریه یا اقرار به دریافت مهریه و بخشیدن مهریه (بذل)خودداری می‌کنند وشرط میگذارند یکی از نزدیکان زوجه نیز حضور داشته باشد