تدلیس زوجه چطور باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #04400647

تدلیس زوجه نسبت به زوج و درخواست وصول مهریه کرده چکار باید کرد؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تدلیس در نکاح آن است که با اعمال متقلبانه نقص یا عیبی را که در یکی از زوجین هست پنهان دارند، یا او را دارای صفت کمالی معرفی کنند که فاقد آن است.
به عنوان مثال زن برخلاف حقیقت خود را ( باکره ) معرفی کند یا کچلی خود را با کلاه گیس بپوشاند و بدین طریق موافقت مرد را با ازدواج جلب نماید در این صورت می توانید نکاح را فسخ کنید و در هیچ فرضی به ایشان مهریه تعلق نمی گیرد.
ضمنا می توانید به جرم فریب در ازدواج علیه ایشان اقامه دعوا کنید.

با سلام
شما بایستی با داشتن شواهد و مدارک قابل قبول دادگاه و با تنظیم اوراق قضایی مبنی بر تدلیس در ازدواج بر علیه زوجه اقامه دعوی نمایید .

با سلام
بدوا میبایست موضوع تدلیس بیان گردد تا بتوان موارد قانونی را بیان نمود لیکن به طور کل میبایست دادخواست تدلیس با موضوع...............اقامه گردد تا بتوان زوجه را محکوم نمود.