باقی مونده پولمو چجوری بگیرم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۴۸ #04395162

با سلام،شخصی به من ۲میلیون تومان طی یک فقره چک بدهکار بود تو جلسه اول شورا توافق کردیم که طی ۲ماه تسویه کنه،شخص بدهکار ۱میلیون تومنشو یک ماه بعد از روزه دادگاه داده و اما با گذشت ۸ماه هنوز اونیکی یک میلیون تومنشو نمیده و اذیت میکنه،راهکار چیه؟چجوری میتونم منم این شخص اذیت کنم و به پولم برسم؟این ۸ماهی که باقی پول نداده میتونم خسارت بگیرم ازش؟ممنون بابت مطالعه

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست صدور اجرائیه تقدیم نمایید

سلام .درخواست صدور اجراییه دهید

سلام درخواست صدور اجرائیه نمایید

با سلام
از شعبه مربوطه درخواست صدور اجرائیه نمایید

سلام
از شعبه خواستار صدور اجرائیه شوید.

با سلام ،شما می توانید از همان شعبه درخواست صدور اجراییه نمایید

سلام
از شعبه درخواست صدور اجراییه نمایید