راه مقابله با تهدید و اخاذی از خارج از ایران چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۰ #04388418

زمانی که یه شخص ایرانی اما از کشوری‌ خارج از ایران شروع به تهدید دختری که در داخل ایران است میکند که در ازای پخش‌ نشدن تصاویر دختر طلب اخذ پول دارد،
چه کاری میتوان انجام داد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به شکایت تهدید نمایید

سلام
میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت به استناد مدارک موجود نمایید

محل وقوع جرم ، محل حدوث نتیجه است . لذا شکایت رادردادسرا مطرح کنید

سلام، می‌توانید شکایت را با همین عناوین اتهامی در دادسرای امور بین‌الملل (واقع در تهران) طرح و پیگیری نمایید.

سلام . با توجه به مواد ۴ و ۷ قانون مجازات اسلامی همچنین ماده ۵ قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیر مجاز دارند قابل پیگیری است...همچنین با توجه به تبصره ۲ قانون مجازات تعدد جرم در این ارتباط منتفی است..بنابراین با توجه به مطالب گفته شده میتوانید شکایت خود را مطرح کنید و خود دادسرا عنوان مناسب برای جرم مذکور را لحاظ خواهد کرد.