اولین اقدام زن وقتی که قصد طلاق گرفتن دارد چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۳۷۲ #04368933

با سلام اولین اقدام زن وقتی که قصد طلاق گرفتن دارد چیست تا حقی از او ضایع نگردد. با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت اقداماتی است که قبل از طلاق بایستی انجام دهید .

بستگی به دلایل او برای طلاق دارد اگر وکالت در طلاق دارد یا در حالت عسروحرج میباشد باید در دادخواست مطروحه ادله انرا بیان کند.

با سلام
طلاق از ناحیه زوجه چون بصورت یکطرفه تلقی میگردد نیاز به مهیا بودن شرایطی همچون موارد عسر وحرج ویا تحقق شروط ضمن العقد نکاح دارد وبا این موارد میتوانید تقاضای طلاق نمایید