چه جوری میتونم از رییس شورا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۱۲ #04361575

باعرض سلام و خسته نباشید بنده به خاطر اجاره خونه و تخلیه منزل استیجای ازم شکایت شد که به دادگاه نرسیدم واخواهی زدم و تاریخ جلسه دادگاه مشخص شد که مدارک و شاهدهامو بردم شورا به هر نحوی بود جلسه رو تموم کرد و بع از ۶ ماه حکم آومد چهار میلیون محکوم شدم که نه اس ام اس حکم قطعی آومد که اعتراض بزنم نه کسی به حرفم گوش میده

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق معاونت شوراها تقدیم و تنظیم شکایت نمایید‌

در مهلت مقرر تجدیدنظرخواهی نمایید

سلام و ارادت
از زمان ابلاغ حکم میتوانید نسبت به آن تجدیدنظرخواهی نمایید .

شکایت خود را به معاونت شوراها تقدیم کنید

سلام میتوانید درخواست گپی مدارک را بگیرد وجویا از پرونده شوید یا اینکه با معاونت شورا درخواست ورسیدگی شود موفق باشید

درود
می توانید به معاونت شوراها مراجعه کنید.

باسلام
متاسفانه شکایت از رئیس شورا تاثیری در رای شما ندارد و از آنجایی که رای از شورای حل اختلاف صادر شده قابل اعاده دادرسی نمیباشد.