آیا نفقه ام برای او واجب است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸۶ #04354380

من در دوران عقد هستم و نامزدم در خارج از کشور است. نامزدم چند ماه است که با من قهر است و خرج من را هم نمیدهد. ایا نفقه ام برای او واجب است؟ درصورت بله، اگر شکایت کنم میتوانم نفقه ی ماه های گذشته را بگیرم یا فقط نفقه ی ماه های بعد را باید بدهد؟ من کلاس زبان میروم ایا هزینه ی ان هم جزء نفقه حساب میشود؟
(عقد دائم هستیم اما رابطه ای نداشتیم)
پبشاپیش از راهنمایی هایتان تشکر میکنم.

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.

با درود دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

دادخواست مطالبه نفقه تقدیم کنید و علاوه بر نفقه یومیه، نفقه گذشته نیز قابل مطالبه است.

زوجه به محض جاری شدن صیغه عقد مستحق نفقه بوده و زوج مکلف به پرداخت نفقه می باشد . شما میتوانید علاوه بر درخواست نفقه جاریه ، نفقه معوقه خود از زمان عقد را نیز مطالبه کنید .

سلام بله ایشان موظف هستند نفقه شما را پرداخت کنند

بله میتوانید اقدام کنید با توجه به ماده ۱۰۸۵ حتی میتوانید مهرتون رو به اجرا گذاشته و از حق حبس استفاده کنید . با ارایه موضوع به کارشناسی میتوانید نفقه گذشته را هم مطالبه کنید .

باسلام نفقه شما را باید تمام و کمال بپردازد برای نفقه حال میتوانید شکایت کیفری نمایید و نفقه گذشته میتوانید دادخواست به دادگاه ارائه نمایید.