مقصر حادثه تصادف ساکن شهرکرد می باشد چگونه از کرج شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۰۴ #04350640

ساکن کرج هستم دو ماه پیش اتوبان کرج هشتگرد تصادف کردم، مقصر حادثه ساکن شهر کرد می باشد، کارشناس دادگستری ۶ میلیون افت قیمت لحاظ کرده است. بعد از مراجعه به شورای حل اختلاف جهت دادخواست مطالبه به من گفتن که باید از شهر کرد اقدام کنید!
چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دعوای شما حقوقی بوده با توجه به اینکه ادرس خوانده شما شهرکرد می باشد لذا طبق قانون باید از همانجا اقدام نمایید، البته می توانید برای ثبت دعوا از طریق دفاتر خدات قضایی محل سکونت اقدام کنید اما پرونه شهرکرد رسیدگی می شود و برای جلسه باید انجا حاضر شوید

محل ثبت دادخواست شهرستان کرج ولی محل صالح برای رسیدگی شورای حل اختلاف شهرکرد میباشد

سلام
چنانچه بخواهید دادخواست حقوقی مطالبه بدهید دادگاه و شورای محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی ست

با سلام مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران چاره‌ای جز شکایت در محل اقامت خوانده ندارید

چون ادرس طرف شهرکرد هست . شورای حل اختلاف اونجا صالح به رسیدگی است . ولی برای ثبت دادخواست میتوانید به دفتر خدمات قضایی کرج مراجعه کنید

درود برشما

از طریق دفاترالکترونیک خدمات قضایی دادخواست رو تقدیم کنید