چگونه از پدرم برای ترک منزلی که متعلق به من است شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۱ #04316117

سلام و عرض ادب من دختری ۳۰ ساله فرزند پنجم خانواده و پزشک هستم که پدر و مادرم ۱۸ سال پیش از هم جدا شده اند و ما تحت حزانت پدر بودیم و همیشه مورد ضرب و شتم قرار گرفته ایم طوری که خواهرم بیمارستان بستری و خواهر دیگرم در پزشکی قانونی معاینه شد بعد از اتمام درس من مادرم را در منزلی جدا با خودم تامین و نگه داری میکنم و تماما هزینه های خانواده و تحصیل برادرانم را میدهم هم اکنون مادرم بیمار هست و من سال پیش به دلیل مسائل مالی پدرم او را پیش خودمان اوردیم چون دیگر با مبلغی که داشتند توان اجاره منزلی نداشتند الان بعد از گذشت یک سال نگه داری پدرم در منزل خودم به همراه مادرم و برادرم او ما را با چاقو تهدید و مورد ضرب و شتم و تهدید به قتل کرده که گزارش در پلیس موجود میباشد و میگوید که خون من در اسلام برای او اعدام ندارد!و ما به دلیل نداشتن امنیت جانی منزل خود را ترک کرده ایم و ایشان قصد تصااحب منزل ما را دارد و منزل به نام من است. چگونه از ایشان شکایت کنم که از منزل برود و برای ما مزاحمتی ایجاد نکند؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

با ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست تخلیه اما
اگر پدر عزیزتان خانه نداشته باشند مجبوری باهم زندگی کنید

سلام
وقت بخیر
می توانید دادخواست خلع ید علیه ایشان مطرح کنید. البته لازم است برای نتیجه گرفتن ابتدا به صورت قانونی به ایشان اعلام نمایید که نسبت به حضور ایشان در ملکتان رضایت ندارید. پیشنهاد می شود پرونده تهدید هم با توجه به صورتجلسه کلانتری که دارید، ادامه دهید.

با سلام و احترام در ارتباط با سوال شما بدوا شما باید از طریق اظهار نامه ای تخلیه منزل را از ایشان بخواهید تاکید میکنم حتما اول اظهارنامه باشه تا معلوم شود شما راضی به حضورش نیستید و خواستید تا نزل را تخلیه کنند و بدون اجازه شما سکونت دارد و وقت معینی بدهید مثلا ده روز تا در صورت عدم تخلیه غاصب محسوب شود و بعد از اتمام مهلت و تخلیه نکردن منزل غاصب محسوب شده که در اینصورت دادخواست صدور حکم بر الزام خوانده به خلع ید از .... و تحویل آن به مالک بدهید تا در دادگاه حقوقی رسیدگی و حکم به نفع شما صادر شود .امید وارم که جواب خود را کاملا گرفته باشید و خرسند باشید -با احترام صلاح الدین عالمی

درود
دادخواست خلع ید بدهید اگر سند به نام شماست.

با ارسال اظهار نامه موضوع تخلیه را به اطلاع ایشان برسانید در صورت عدم اقدام از سوی ایشان دادخواست تخلیه مشارالیه را بخواهید

با سلام
بدوا از طریق اظهارنامه به ایشان ، مدت زمان معینی جهت تخلیه بدهید .
چنانچه محقق نشد با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت مقتضی در این خصوص را تنظیم نمایید .