آیا درصورت ازدواج مرد ایرانی با زن خارجی, زن خارجی تابعیت کشور خودش رو از دست میده؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۴ #04298386

سلام خسته نباشید
چون احتمال مهاجرت دوباره ما به کشور ثالثی وجود دارد, و ایشان نمی خواهند که تابعیت کشور خودشان را از دست بدهند, شما چه راهکاری را پیشنهاد میکنید؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تابعیت ایران را دریافت می کند اما از دست دادن تابعیت کشور خود بستگی به قوانین کشور خودش دارد.

تابعیت ایران را کسب میکند اما اصولا تابعیت خود را از دست نخواهد داد مگر آنکه قوانین کشور متبوع زن حکم خلافی داشته باشد.

سلام خیر و حتی تابعیت ایران را نیز به دست می آورد

مطابق قوانین ایران، زن خارجی با ازدواج، تابعیت ایران را به دست می اورد ولیکن از دست دادن تابعیت سابق بسته به قوانین کشور متبوع وی دارد.

با سلام، زن تابعیت ایرانی دریافت می کند

خیر در هیچ قانون کشوری، این چنین موضوع مصوب نشده و تا بحال به چنین موردی بر نخورده ام، و بطور کل تابعیت کشور زادگاه هیچ شخصی بدلیل گرفتن تابعیت ایران از بین نخواهد رفت. برای اقدام بجهت کشور ثالث میتوانید درخواست مشاوره ثبت نمایید، مشاوره خواهم داد.

بستگی به قوانین کشور متبوعه او دارد.