چگونه در قبال بخشش مهریه از شوهرم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۹ #04257026

با سلام

من (زوجه) حکم جلب زوج را به دلیل عدم پرداخت پیس قسط مهریه گرفته ام.

روزی که زوج را دستگیر می کنند چگونه تقاضای طلاق در مقابل بذل مهریه را بدهم مراحل‌ اش به چه صورت است؟

چون زوج قصد پرداخت پیش قسط را که دو سکه است ندارد و از طرفی از زندان هم می ترسد.

حالا چگونه باید برای طلاق اقدام کنم نگران هستم اگر بگویم مهریه را می بخشم بعدا من مهریه را بذل کرده ام و زوج هم طلاق ندهد.

باید چگونه این توافق بین دو نفر انجام شود؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دفتر اسناد رسمی وکالت بلاعزل طلاق به طور کامل بگیرید و در مهریه را ابرا کنید.

با سلام چنین توافقی بایستی بطور رسمی و با اخذ وکالت بلا عزل و یا اعطای حق طلاق باشد. و در لحظه دستگیری محکوم چنین اتفاقی و امکان و فرصت و موقعیتی نخواهید داشت. ایشان با دادن اقساط میتواند آزاد گردد.

مهریه ارتباطی به طلاق ندارد
مگر شوهر ازترس زندان ، به شما وکالت درطلاق بدهد .‌
یعنی بروید دفتراسنادرسمی و آنجا وکالت درطلاق باشرایط کامل به شما داده شود

با سلام ووقت بخیر
طلاق زوجه منوط به داشتن وکالت درطلاق داشتن و یا توافقی بودن طلاق و یا اثبات شرایط عسرو حرج می باشد که طبق سند نکاح نامه باید ادلتون رو به دادگاه ثابت کنید . بخشیدن مهریه دلیل براین نیست که طلاق شما راحت انجام شود و برای طلاق باید موافقت همسرتان باشد درغیر اینصورت با استناد به موارد ۱۲ گانه نکاح نامه باید دادخواست طلاق دهید .