نماینده قانونی پیگیر کارهای اداری ام در شورای حل اختلاف و دادگاه چه کسی باید باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۸ #04256971

سلام
جهت اینکه فردی به عنوان نماینده قانونی پیگیر کارهای اداری ام در شورای حل اختلاف و دادگاه باشد

باید حتما پروانه وکالت داشته باشد؟
و در قبالش مبلغی به عنوان دستمزد بدهم؟

و اینکه سوء استفاده نکند چیکار کنم؟

پیشنهاد تون بفرمایین

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در مرااجع قضایی فقط شخص اصسل و وکیل دادگستری از طرف او حق دخالت و پی گیری امور را دارند . و به وکیل حق الوکاله تعلق می گیرد .

با سلام و احترام با توجه به اینکه شورا مرجعی قضایی است تنها نمایندگی و وکالت وکیل رسمی دادگستری در آن مورد پذیرش است. بدیهی است خدمات وکالتی رایگان نیست و بایستی هزینه های وکالتی پرداخت شود. و در مورد مساله نگرانی شما نیاز به تنطیم قرارداد کاری و مالی و وکالت نامه با محتوا و مفاد روشن و صریح میباشد. هر چند قوانین و مقررات و آیین نامه های صنفی و ضمانت اجراهای موجود بدون درج در قرارداد های یاد شده نیز مانع بی قانونی و تخلف موضوع مورد نگرانی شماست.