وقت نظارت چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #04245443

با سلام خدمت اساتید گرامی
تو پرونده چک بعد از صدور اجراییه پرونده به اجرای احکام ارجاع پیدا کرد ولی برا پرونده وقت نظارت ۶ ماه دیگه رو دادن. خواستم ببینم عرفش همینه و این یعنی تا ۶ ماه رو پرونده کاری انجام نمیدن؟
با تشکر از اساتید گرامی

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، پرونده خود را حضورا پیگیری کنید.زمانی که دادگاه دستوری را در پرونده صادر میکند برای انجام آن دستور زمان تعیین کرده و پرونده را مقید به وقت نظارت میکند که پرونده در وقت نظارت به نظر برسد تا مشخص شود دستور صادره انجام گردیده یا خیر...لذا جهت اطلاع از دستور صادره حضورا به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

با سلام
وقت نظارت یا احتیاطی در قانون آیین دادرسی مدنی نیامده است اما تعیین آن در محاکم ضرورت پیدا می کند. تعیین وقت نظارت به این جهت است که پرونده از جریان رسیدگی خارج نشود زیرا اگر پرونده بدون دستور تعیین وقت باشد، از دور رسیدگی خارج خواهد شد.این در حالی است که پرونده ای که دارای وقت است در دفتر اوقات ثبت شده و در موعد تعیین شده باید به نظر رئیس شعبه برسد
ر صورت وجود دلیل متیقن ، دستور و... بمنظور رسیدگی به پرونده وقت نظارت تعیین می شود در پرونده شما این وقت طولانی تعیین شده!!!!
پیگیری در اجرای احکام اصلح می باشد.