آیا با توجه به غیبت میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۷۳ #04233570

سلام من متولد ۱۳۶۵هستم و تک فرزند. پدرم فوت شده و مادرم هم ناراحتی قلبی و فشار بالا داره و عمل قلب باز هم شده. با توجه به غیبت آیا میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم و معافیت کفالت بگیرم?

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

غیبت مانع پذیرش درخواست شما س مگر اینکه عذر موجه ارائه دهید

با توجه به غیبت خیر ممکن نمی باشد

درود
خیر به علت غیبت نمیتوانید

یکی از شرایط مهم اقدام برای معافیت کفالت نداشتن غیبت از جانب مشمول هست بنابر این با وجود غیبت معافیت کفالت منتفیست

با سلام متاسفانه با وجود غیبت نمی توانید جهت معافیت اقدام نمایید

درود
فرد متقاضی معافیت سربازی کفالت باید سریعا پس از ورود به سن مشمولیت برای معافیت کفالت اقدام کند، زیرا پس از ورود به غیبت غیر موجه امکان گرفتن معافیت کفالت را نخواهد داشت.

سلام
متاسفانه با وجود غیبت نمی توانید جهت معافیت اقدام نمایید
و معافیت مورد پذیرش نیست