برای دریافت حقوق مستمری پدرم باید گواهی انحصار وراثت گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۴۱ #04182693

با سلام
پدر بنده طی ۱۰ روز گذشته فوت کرده اند.۲ دختر و ۳ پسر داشته که یه پسر مجرد۳۰ ساله دارد. مادربزرگ(مادر پدرم) و همسر (مادرم) نیز در قید حیات می باشند.۱-چگونه باید اقدام کرد که مادر کفالت بگیرد و تمام اموال به نام او شود.
۲-با توجه به کهولت سن مادربزرگ و عدم نیاز چگونه می شود که او اموالی به ارث نبرد به دلیل اختلاف با عمو و مشکلات بعد از آن.۳-سهل ترین و بهترین اقدام به نظر شما به چه صورت است.۴-برای دریافت حقوق مستری تامین اجتماعی حتما باید انحصار وراثت انجام شده باشد؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بعد از انجام مقدمات انحصار وراثت می توانید در خصوص تقسیم ترکه و سایر موارد اقدام نمایید. اما در خصوص سهم مادر بزرگ با توجه به اینکه در زمان فوت پدر مرحومتان یکی از وراث در قید حیات یعنی مادرشان بوده اند ناگزیر دارای سهم الارث خواهد بود و نمی توان سهم ایشان را نادیده گرفت مگر اینکه با توجه به اینکه فرمودید بدون نیاز هستن می توانند اموال به ارث رسیده را به سایر ورثه و یا هر شخصی صلح نمایند.