آیا پشت مبایعه نامه بنگاه قید شده باشد که کلیه، حقوق این مبایعه نامه واگذار می شود ارزش قانونی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۲ #04167107

یک زمین برج ۱۰ پارسال خریدم الان متوجه شدم که شخصی نیز مدعی دارد. به گفته شخص این زمین را در برج ۵ پارسال خریده است. مدرک من از این زمین مبایعه نامه و وکالت محضری که سلسه مراتب آن درست می باشد ولی شخص مدعی فقط پشت مبایعه نامه ای که فروشنده زمین به من از شخص دیگر خریده بوده نوشته شده که این مبایعه نامه به شخص دیگری واگذار میشود و هیچ حق و حقوقی ندارد. تاریخ این نوشته قبل از خرید و وکالت محضری من می باشد در ضمن در این نوشته حرفی از مبلغ نشده است.

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان اگر ادعایی دارد بایستی آنرا اثبات نمایید

با توجه به اینکه ایشان زودتر خریده اند ملک متعلق به ایشان است و شما می توانید از فروشنده به اتهام فروش مال غیر شکایت و مطالبه ضرر و زیان نمایید

سلام
در پشت مبایعه نامه شما نوشته این ملک منتقل میکرد
ملک با همین شرایط که به شما فروخته شده است
جمله مبهم است نیاز به بررسی مدارک دارد

سلام

پشت نویسی مبایعه نامه به شرحی که گفتید کافی نیست باید ایجاب و قبول واقع شود

سلام
با توجه به ابهامات موجود اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک دارد

یدون ملاحظه و بررسب اسنادومدارک نمیشه نظرداد

بنظرم جمله مبهم است مگر دلایل ومدارک دیگری وجود داسته هیچ چیزی را ثابت نمی کند