آیا پلیس فتا میتواند اکانت حذف شده را بازیابی کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۸ #04138082

سلام خسته نباشید بنده چند روز پیش از طریق شماره مجازی آمریکا مزاحم یه بنده خدایی شدم با اینکه اکانت خود را حذف کردم ولی طرف از پیامها اسکرین شات گرفته به پلیس فتا برده و بهش گفتن از طریق ای ام ای و شماره سریال میتونیم طرف و پیدا کنیم آیا بنظر شما این امکان وجود دارد آیا شماره سریال گوشیمو عوض کنم مشکل حل میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا اینکه شماره سریال گوشی شما قابل تغییر و یا حذف نمی باشد و در صورتی که پلیس فتا اقدام به تجسس نماید، امکان ردیابی این موضوع وجود دارد.

سلام
پلیس فتا امان پیگیری امر و شناسایی را دارد و در صضورت صدور دستور قضایی در این خصوص اقدام می شود

سلام
قابل بازیابی می باشد حتی اگر توسط شما پاک شده باشد و
از طریق پلیس فتا قابل پیگیری می باشد.
پلیس فتا می تواند اکانت حذف شده را بازیابی کند