آیا برنده مزایده ملزم به ادامه دادن این حق است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۱ #04133117

سلام،اگر زمینی به مزایده گذاشته شود و در برگ مزایده حرفی راجع به حق ارتفاق زده نشده باشد،تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق ارتفاق متصل به زمین است و بهتر است جهت رفع ابهام از مرجعی که ملک را به مزایده گذاشته درباره انتقال حق ارتفاق ملک نیز سوال کنید.

با سلام ، حق ارتفاق در سند قید شده است و انتقال ملک متضمن انتقال حق الارتفاق هم هست.

باسلام.حق ارتفاق جز لاینفک ملک در سند اش هست؛لازم به تصریح در مزایده نیست.

سلام ،حق ارتفاع همچنان وجود دارد.

با سلام
حق ارتفاق از زمین جدا نمی باشد و همواره همراه آن هست و برنده مزایده باید این حق را بدهد

باسلام واحترام حق ارتفاق به همراه ملک انتقال می یابد

با درود
حق ارتفاق قابل جدا شدن از ملک نیست و با انتقال ملک تغییری در آن ایجاد نمی‌شود.