حقوق کارگر رو صاحب کار نمیده چطور باید گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۰ #04124025

اسفند پارسال تا اول عید امسال تو یه قنادی به عنوان استاد کار کار کردم.بعد یک ماه صاحب کار منو اخراج کرده حقوق یک ماهم رو نمیده قراردادی هم بین ما نیست فقط صحبت کردم. چیکار باید بکنم .ممنون اگر راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید

باید از طریق اداره کار اقدام نماییداگرهم قراردادی ندارید از طریق شهود اقدام نمایید

با سلام. باید در اداره کار ابتدا رابطه کارگری را اثبات کنید. در صورتی که قراردادی نداشته باشید تقریبا راه سختی را در پیش دارید.

از طریق سایت اداره کار طرح شکایت کنید

با سلام
بایستی از طریق اداره کار اقدام نمایید
اگر قراردادی ندارید از طریق شهود اقدام نمایید

سلام
شما میتوانید با مراجعه به یکی از دفاتر پیشخوان منتخب ادراه کار در شهرستان خود نسبت به مطالبات خود اقدام نمایید !