من هم باید شاهد ببرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۶ #04117937

با سلام و درود
بنده درخواست مهریه کردم در جلسه بدوی آقا حاضر نشدند و بعد تجدید نظر زدند که مقداری از مهریه را پرداخت کردند ،لوایح هم مبادله شد،و الان زمان دادگاه تجدید نظر به من ابلاغ شده که در خصوص دعوی شما به طرفیت...مبنی بر اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و مطالبه مهریه جهت رسیدگی حاضر شوید و در متن ابلاغیه نوشته شهود را حاضر نمایید، حال سوال من این هست که یا شاهد را باید آقا بیاورند چون در دادخواستشان ذکر کرده بودند که شهادت شهودی را دارند که مقداری از مهریه را دادند؟؟؟ و اینکه در این جلسه به چه چیز رسیدگی میشود ؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمائید، ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما هم می توانید شهود خود را ببرید مبنی بر ملائت زوج..‌

علی الاصول تامین دلیل و حاضر کردن شهود با زوج است، هرچند با تشخیص دادگاه انجام این مهم توسط زوجه منع قانونی ندارد.

باسلام
ابلاغیه جهت اطلاع شما ارسال شده و محتوای ابلاغیه مربوط به همسر شما میباشد.

با احترام زوج باید شهود خود را احضار کند

اصل بر عدم پرداخت است بنابراین شوهرتان باید شهود خود را معرفی نمایند که اثبات کنند پرداخته اند.

بادرودوسلام ملزم و مکلف به معرفی شهود میباشند.

سلام باید شهود معرفی نمایند