کتک زدن فرزند توسط مادر چگونه قابل شکایت میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰,۳۵۶ #04101426

من مادرم چند وقته که سر همه چیز منو کتک میزنه و خیلی بد هم میزنه و براش مهم نیس چی میگم و تا حالا جلوی چند نفر هم انجام داده کارش رو میخواستم بدونم چطوری باید ازش شکایت کنم چیکار کنم؟ من ۱۴ سالمه و اصلا برام شخصیت نزاشته

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
میتوانیدباپلیس تماس بگیریدوصورت جلسه تنظیم کنید وعلیه ایشان شکایت کرده وحتی درصورت وجود آسیب بدنی دیه دریابت کنید

بهتر است این موضوع را از طریق آژانس اجتماعی پیگیری نماید

با سلام حق شکایت دارید به دادستان محل مراجعه کنید

سلام
باتوجه به اینکه کمتر از ۱۸ سال دارید میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی موضوع را پیگیری نمایید.

والدین حق تنبیه طفل خود را دارند ولی به استناد این حق نمی توانند طفل خود را خارج از حدود تادیب تنبیه نمایند. از قدیم الایام گفته اند چوب پدر و مادر گل است هر کی نخورد ... است!

سلام وقت بخیر
می توانید طرح شکایت نمایید و قبل از ۷۲ ساعت بابد به پزشکی قانونی مراجعه نمایید .