آیا همان جریمه را بایستی بپردازد و دو ماه اضافه خدمت تعلیقی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۴۴ #04090788

پسرم دو بار فرار کرده یک بار زیر شش ماه و بار دوم بلای شش ماه البته او در حین خدمت دچار انفیزم ریه شد که چند بار در بیمارستان ارتش و تامین اجتماعی بستری و مورد درمان قرار گرفت حتی پزشک فوق تخصص در بیرون پس از چند بار مداوا او را از خدمت معاف کرد ولی پزشک ارتش قبول نکرد من هم دیدم او هربار که معالجه میشود و برمیگردد مجددا حالش به وخامت میرود از رفتن بخدمت او را منع کردم حال دوباره او میخواهد برود و چهار ماه باقی مانده را تمام کند تکلیف چیست آیا همان یک و دویست جریمه را بایستی بپردازد و دو ماه اضافه خدمت تعلیقی را بایستی بگذارند یا بایستی به زندان برود و با حالس که دارد بیشتر خدمت کند

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱- ماده شماره ۵۹ قانون مجازات جرایم نیرو های مسلح

مطابق این قانون اگر سربازی در هنگام صلح بیشتر از ۱۵ روز غیبت داشته باشد و به یگان خدمتی خود مراجعه نکند ، با غیبت غیرموجه، فراری محسوب می شود و مشمول جریمه فرار از خدمت سربازی خواهد شد.

مجازات سرباز فرای در ماده ۵۹ قانون :

از ۳ ماه تا ۱ سال حبس
از ۳ ماه تا ۱ سال اضافه خدمت
۲- ماده شماره ۶۰ قانون مجازات جرایم نیرو های مسلح

مطابق قانون جدید سربازان فراری درصورتی که سربازی در زمان صلح فرار کرده باشد ولی شخصا خود را به یگان محل خدمت خود معرفی نماید، می تواند به خدمت مشغول شود و به عنوان جریمه فرار از خدمت سربازی به یکی از روش های مختلف با او برخورد خواهد شد.

دادگاه نظامی او را به حبس محکوم می کند مگر اینکه بتواند اثبات نماید غیبت به علت دلیل موجه بوده است

با سلام
دادگاه نظامی به حکم حبس محکوم خواهد کرد مگر اینکه بتواند اثبات نماید غیبت به علت دلیل موجه بوده است