مسئول خوابگاه ادعا دارد چون وسایل شما در خوابگاه بوده حکم ملک استیجاری بوده باید هزینه آن پرداخت شود آیا حق با ایشان است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۴ #04089311

سلام و عرض ادب
بنده دانشجو غیر بومی هستم و در زمان کرونا در ترم جاری در خوابگاه نبوده ام زیرا مسئول خوابگاه در تاریخ ۵ اسفند دانشجویان را خارج و خوابگاه را تعطیل کرد حال مسئول خوابگاه ادعا دارد چون وسایل شما چون در خوابگاه بوده حکم ملک استیجاری بوده ولو که از آن استفاده نشده و باید هزینه آن پرداخت شود آیا حق با ایشان است؟ این خوابگاه به صورت ترمی پول دریافت می کند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه به دلیل وجود لوازم شخصی و اسباب شما ، مسول خوابگاه میتواند ادعا نماید که از خوابگاه استفاده نموده اید لذا به دلیل عدم حضور فیزیکی شما در خوابگاه ، میتوانید اجاره بهای خوابگاه را بصورت توافقی حل نمایید .

سلام
چون خوابگاه متعلق به سازمان دانشجویی هست مسئول خوابگاه در اخذ کرایه یا هر مبلغ دیگری هیچ نقشی ندارد .
اگر خوابگاه شخصی هست وسایلتان را میتونین ازش بگیرین و برین اما اگر خوابگاه متعلق به دانشگاه هست و زیر نظر امور دانشجویی می باشد . مسئول خوابگاه هیچ کاره است و می توانید به امور دانشجویی شکایت کنید .

سلام
درست است که شخص شما حضور فیزیکی در محل نداشته‌اید ولی چون اسباب و وسایل درون اتاق خوابگاه داشتید و در واقع اتاق در تصرف شما بوده است ناچار به پرداخت هزینه آن خواهید بود

سلام اگر مدت اجاره تمام شده و شما به محض پایان مهلت قرارداد تخلیه کردید نمیتواند مبلغی از شما دریافت کند. اما اگر در مدت اجاره بوده ایشان حق بیرون کردن شما را نداشته و اگر بعد از اتمام مدت شفاها اجاره تمدید شده است بله میبایست اجاره بها پرداخت شود. بستگی به قرارداد شما دارد.