اعسار از پرداخت بدهی به چه صورت انجام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۷ #04083796

من در شهرستا هستم و باید در دادگاه شهر دیگری اعسار بزنم در شهر دیگری که ۱۵ ساعت از محل زندگی من دور است خودم معلولیت دارم و زیر نظر بهزیستی هستم رفت امد برایم سخت است ودیگر اینکه شاهد های من در شهر خودم هستن و برای من ۱۵ ساعت راه نمیان من چگونه اعسار بزنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در مورد تقدیم تقاضای اعسار مشکلی نیست و می توانید از طریق دفاتر خدمات قضائی محل سکونت خود اقدام کنید. اما حضور شهود الزامی است به این دلیل که دادگاه بعضا پرسشهای چالش بر انگیز از آنان می پرسد. وکیل بگیرید و شهود را در معیت ایشان به دادگاه هدایت نمایید.

با سلام
متاسفانه برای این امر یا بایستی شخصا حضور پیدا کنید یا اخذ وکیل نمایید مگر اینکه دادگاه رسیدگی کننده درخواست نیابت شما را جهت رسیدگی به دعوی اعسار در شهر شما قبول نماید که این امر نیز بسیار سخت و دشوار است

با سلام دادخواست اعسار باید در دادگاه رسیدگی کننده به دعوای اصلی تقدیم شود و اما برای قبول اعسار از سوی دادگاه نیاز است چند مورد را در دادخواست قید کنید یکی اینکه باید عدم توان مالی پرداخت محکوم به را قید کنید و دوم اینکه لازم است استشهاد نامه به امضاء دو شاهد مطلع از وضعیت مالی و عدم توان پرداخت محکوم به رسیده و ضمیمه دادخواست تقدیمی به دادگاه رسیدکی کننده شود و مورد عدم توان رفت و آمد بهتر است وکیل بگیرید برای شهادت هم می توانید شاهدانی را انتخاب کنید که توان حضور در دادگاه را داشته باشند

با سلام و احترام
برای اقامه ی دعوای اعسار باید دادگاهی که صالح به رسیدگی است یا حکم را صادر کرده مراجعه کنید. اگر شخصا نمی‌توانید وکیل بگیرید
در مورد شهود هم می‌توانید از نهاد شهادت بر شهادت استفاده کنید
یعنی دو نفر که قبول می‌کنند در دادگاه حاضر شوند، نزد شهود رفته و شهادت آنها را استماع کنند
آنها می‌توانند به عنوان شاهد شما به دادگاه معرفی شوند

سلام و درود، شما می‌توانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر خودتان اقدام کنید، اما در مورد مشکل رفت و آمد(ناشی از صلاحیت دادگاه غیر محل) دقیقا مطرح نکرده اید که پرونده چگونه است؟ آرزوی موفقیت.