تقسیم ارث چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۳ #04082802

سوال
متوفی دارای یک فرزند ابوینی و دو فرزند ابی میباشد
آیا به اولاد ابی ارث میرسد ( اولاد ابوینی حاجب حرمانی اولاد ابی میشوند؟؟)

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
لفظ ابی و ابوینی برای خواهر و برادر است نه فرزند.
تمام فرزندان متوفی از ترکه ارث می برند.

سلام
مسئله محرومیت ابی در صورت وجود ابوینی صرفا در مبحث خواهر و برادر متوفی و یا در عمه عمو دایی و خاله ممکن است
ولی در مسئله فرزندان این مسئله مطرح نیس
مگر اینکه مقصود شما از متوفی مادر باشد که در این صورت فرزندانی که از زن دیگر مرد باشند رابطه توارث بین آنها وجود نخواهد داشت.

فرزند ابی از ارث محروم است.

با سلام
اصولا تمام فرزندان متوفی از وی ارث خواهند برد .
و مساله وراث ابی و ابوینی در مورد ارث فرزندان نیست.

با بودن فرزند ابوینی فرزند ابی از ارث محروم است.

سلام و درود، کلیه ی فرزندان متوفی دارای حق ارث خواهند بود و مساله محرومیت وارثین ابی به اولاد مربوط نمی شود؛ موفق باشید.

فرزند ابوینی مانع ارث بردن فرزند ابی است فرزند ابی در این فرض از ارث محروم است