توافق مهریه و بخشیدن دائم به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۷ #04073244

با سلام و احترام
اینجانب زوج ۱۰ سال می باشد که مشغول پرداخت سکه مهریه می باشم و زوجه طلاق هم گرفته است و پیشنهادی به همسر قبلیم دادم که در اضای گرفتن مبلغ توافقی پرونده را ببندیم و تمام کنیم .
حالا می خواستم بدانم توافق و رضایت ایشان در کجا و به چه صورتی باید ظبط و ثبت گردد که بعدا امکان رجوع نداشته باشد و برای اینجانب زوجه دردسر نشود ؟
باتشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر اینکه در قالب ابراء صورت بگیره

در دفتر اسناد رسمی باید توافقات ثبت گردد و برای اینکه نتواند مجددا رجوع کند در سند رسمی باید ذکر شود ایشان مهریه خود را یا تمام حق و حقوق مالی خود منجمله مهریه.را ابرا نمودند

با سلام.میتوانید به هر دفتر اسناد رسمی مراجعه و شما را از مابقی مهریه ابراء کنند(نه اینکه بذل مهریه یا همون بخشش)

با سلام
در دفتر اسناد رسمی توافقات ثبت بشود و الباقی مهریه ابراء گردد و رجوع را از خود سلب و ساقط نمیاد

در دفتر اسناد رسمی و بهتر است در قالب ابرا صورت گیرد تا امکان رجوع نداشته باشد.

با سلام؛
توافق خود را در قالب ابراء ذمه و در دفترخانه اسناد رسمی ثبت نمایید.

کلیه توافقات خود را در دفاتر اسناد رسمی ثبت نمایید