چگونگی تعیین دیه را لطفا شرح دهید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۵ #04064805

پزشگی قانونی برای ترک خوردگی جمجمه یک درصد و برای خونریزی مغز سه درصد دیه تعیین کرده درسته یا نه و آیا استراحت پزشکی تاثیری در دیه دارد یا نه

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طول درمان تاثیری در میزان دیه ندارد و صرفا برای تعیین التیام پذیر بودن و یا نبودن جراحات است.

با سلام، طول درمان تایثیری در کم و زیاد شدن میزان دیه ندارد، در مورد ترک خوردگی جمجمه به نظر میرسد قابلیت اعتراض و ارجاع به کمیسیون پزشکی قانونی را دارید

سلام
تشخیص نوع صدمات وارده به عهده پزشکی قانونی است و در مورد صدماتی که در قانون برای آن دیه معین نوشته نشده باشد باید پزشکی قانونی درصد آن را تعیین نمایند و بنابراین در صلاحیت ایشان است
ولی چنانچه شما به میزان آن اعتراض داشته باشید باید اعتراض کنید و ممکن است دادگاه موضوع را به کمیسیون پزشکی ارجاع دهد
و برای تعیین میزان دیه میزان استراحت و طول هیچ تاثیری ندارد دادگاه فقط بر اساس نظریه پزشکی قانونی در مورد صدمات حکم به پرداخت دیه صادر می نمایند

باسلام هر چند این امر به دلیل تخصصی بودن در حیطه وظایف پزشکی قانونی است اما به ظاهر احتمال میرود درصد پایین تری زده شده و قابل اعتراض میباشد
طول درمان جهت معاینه مجدد صدمات میباشد و شامل دیه اضافی نیست

باسلام تعیین صدمات را پزشکی قانونی تعیین می نماید.زمان معالجه جز دیه نمی باشد میتوان تحت عنوان دیگری پیگری نمود.