چگونه می توانم از وی بصورت کیفری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۵۴ #04049863

با سلام
ما ۷ خواهر و برادر هستیم و حدود ۲ سال و نیم پیش پدرمان فوت کردند. مرحوم پدر در ۱ باب مغازه با ۲ تن از برادرانم شریک بوده است ( هر کدام ۲ دانگ ) و یکی از برادرانم از همان ابتدای فوت، بیان کرد که سال ها پیش سهم پدرمان را خریده است و علنا مغازه را تصرف نموده اند و بعد از کش و قوس بسیار در یک جلسه ۸ نفره قولنامه دست نویس جعلی که بسیار مبتدیانه و ناشیانه جعل شده بود را رو کرد و توانست ۳ تن از خواهران و برادرانم و فریب دهد طوریکه عملا با او همدست شده اند. بارها از او درخواست کردم تا قولنامه مذکور را جهت کارشناسی اصالت و قدمت بیاورد و حتی اظهارنامه با همین موضوع هم برایش فرستادم که بی پاسخ گذاشت.
مدارک بنده فقط شاهدین در آن جلسه، اظهارنامه بدون پاسخ و صدای ضبط شده آن جلسه
می باشد
با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت جعل کنید.

سلام
ابتدا درخواست حصر وراثت و سپس تقسیم ماترک نمایید و در صورتی که برادران شما به آن قولنامه در دادگاه استناد کردند ادعای جعل و استفاده از سند مجعول نمایید و به نظر کارشناسی استناد نمایید .
موفق باشید

درود می توانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایید

باسلام
تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایید

شکایت جعل طرح نمایید

با درود
می‌توانید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ارائه شکایت جعل طرح شکایت نمایید

درود تحت عنوان شکایت جعل قادر به شکایت کیفری هستید