آیا ندادن گوشی همراه شخصی زوجه به زوج عدم تمکین حساب میشود؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۸۳ #04040584

سلام.
من هر کار میکنم که بتوانم داخل گوشی زنم را ببینم با دعوا و جنجال گوشی خودش را به من نشان نمی‌دهد. میخواستم بدونم که این کارل و جزو عدم تمکین حساب میشود

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر عدم تمکین محسوب نمیشود.

باسلام
خیر عدم تمکین محسوب نمی شود

سلام
گوشی وسیله شخصی است شما چنین حقی ندارید اما اگر به روابط مجازی همسرتان بدبین هستید می توانید مشترکا به مشاوره مراجعه کنید.

بادرودوسلام عدم تمکین تلقی و محسوب نمی شود.

با سلام
این سوال بسیار تعجب بر انگیز و از طرفی تاسف بر انگیز است. آیا شما نمی دانید که گوشی تلفن جزو وسایل شخصی اشخاص است؟ آیا نمی دانید که کنکاش و تجسس در امور شخصی اشخاص باعث ایجاد اختلافات و تنفر بین زوجین می شود؟ چگونه برای خودتان حق ایجاد می کنید که گوشی تلفن همسرتان را چک بکنید؟ پاسخ سوالتان منفی است. تمکین زوجه از نظر قانون یعنی فقط حضور در زیر یک سقف و در منزل مشترک به همراه زوج است. نه بیشتر. اگر هر مشکل دیگری دارید از طریق مشاوره خانواده باید راه حل را بیابید.

باسلام گوشی حریم شخصی و خصوصی زوجه است نمیتوانید بدون اذن واجازه به اطلاعات آن دست پیدا نمایید.

باسلام
بهتراست مذاکره نمایید،گوشی وسیله شخصی هر فردی میباشد میتوانند ممانعت نماید