با گواهی عدم پرداخت نسبت به این امر اقدام کرده در صورتی که در سیستم بانک چنین برگشتی وجود ندارد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۷ #04036997

در سال ۸۶ شخصی از من چکی را با کلاهبرداری تحصیل کرد و اینجانب نسبت به مسدود کردن چک در بانک با عنوان خیانت در امانت اقدام کردم... . این درحالی است که از آن به بعد اینجانب به بانک مراجعه و هر دفعه به من اعلام می گردید که چکی از بنده برگشت نشده است و در حال حاضر نیز در سیستم بانکی اثری از برگشت چک اینجانب وجود ندارد .. در سال ۹۷ دارنده چک از من شکایت کرده است مبنی بر وصول چک با اخذ دیرکرد آن که نزدیک یک میلیارد محاسبه شده است ایشان با در دست داشتن گواهی عدم پرداخت نسبت به این امر اقدام کرده در صورتی که در سیستم بانک چنین برگشتی وجود ندارد. با مراجعه به بانک اذعان داشته اند که چون مشمول مرور زمان گردیده است از سیستم بانکی حذف شده است و من ادعا می کنم اگر چنین مطلبی صحت داشت چرا مسدود کردن چک با عنوان خیانت در امانت از سوی من در سیستم وجود دارد پیگیری های متعددی کردم حتی با برگشت حسابها در خلال سالهای گذشته در سیستم بانک صادر کننده گواهی عدم پرداخت مشخص شد در سیستم بانکی چیزی درج نشده است. می خواستم بدانم در چنین شرایطی چگونه می توانم از حق خود دفاع کرده و مشمول بی عدالتی نگردم.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مشکل شما از طریق مشاوره قابل حل میباشد. لطفا در قسمت مربوط به مشاوره تلفنی ثبت سفارش نمایید.