آیا همین که اجراییه نمی زنه و من رفتم دادگاه گفتم که می خوام تمکین کنم، برای دریافت نفقه م کفایت می کنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۳ #04030610

سلام وقتتون بخیر. همسرم در جلسه تمکین قولنامه ای آورد که آدرس دقیق نداشت، الان ۱ ماه از رای تمکین میگذره، هنوز اقدامی برای صدور اجراییه نکرده، من رفتم اجرا احکام گفتم که تمکین می کنم ولی آدرس دقیق نمیده بهم و اجراییه نمی زنه نمی تونه بگه تمکین نکردم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تا زمانی که اجراییه صادر نشود زوجه مستحق نفقه است

تا زمانیکه درخواست صدور اجرائیه ارائه نداده اند نمی‌توانند ادعایی داشته باشند و شما مستحق نفقه هستید.

بادرودوسلام ملزم به درخواست صدور اجراییه می باشند.

سلام همسرتان باید درخواست صدور اجراٸیه کند و شما مستحق نفقه اید .

مراجعه میکنید به دفترشعبه ای که رای تمکین صادرکرده ولایحه ای تنظیم میکنید که بدین مضمون که درصورتی که کارشناس رسمی دادگستری منزل واثاث البیت موردادعای زوج را تایید نماید حاضرید تمکین نمایید. ودرصورتی که پرونده به اجرای احکام هم ارسال شد دراونجاهم به همین موضوع اشاره وپافشاری میکنید درصورتی که کارشناس منزل واثاث البیت تهیه شده را درشان وشئونات تشخیص دهد حاضرید تمکین نمایید. به صورت مطلق بدون هیچ قیدوشرطی نگویید تمکین می نمایید.چون ممکن است همانطورکه گفتید قولنامه ادرس نداشته صوری تنظیم شده باشدوطرف اصلا منزل و اثاث البیتی نداشته

تا زمانیکه که اجراییه نزند نمی تواند ادعایی نماید

تب زمانیکه درخواست اجراییه از سوی همسر اقدام نشود شما مستحق نفقه خواهید بود