آیا من میتوانم بگویم شهادتشان درست نیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۱ #04015660

سلام من دو سوال دارم از شما بزرگواران
۱ _ زوج خانه را ترک کرده و سرویس طلا که کادوی عروسی بود و حلقه ازدواج که فاکتورشون پیش مادر زوج و به نام مادر زوج هست را میتوانم پس ندهم و بگویم پیش من نیست و زوج در هنگام ترک منزل با خود برده اگر خانوادش شهادت کلامی دهند که طلا ها پیش من هست آیا من میتوانم بگویم با خود برده و شهادتشان درست نیست چون در این مدت که نبوده من طلا هارو برای خرج منزل فروختم دو فرزند دارم و دستم خالیه

سوال دومم اینه که زوج. که خانه را ترک کرد من تقاضای ترک انفاق کردم و مهر دادگاه داریم در تقاضای انفاقم نوشتم دو ماه نفقه پرداخت کرده یک بار ۸۰۰ هزار و بار دوم ۵۰۰ هزار تومان ولی بعد از اینکه من شکایت ترک انفاق کردم و متوجه شد دیگه نفقه پرداخت نکرده من ماه مهر که دادگاه داریم چطوری باید ثابت کنم فقط دو ماه نفقه به من داده و دیگه پرداخت نکرده. ممنونم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شکایت ترک انفاق مطرح کردید نفقه هایی که دارد پرداخت می کند ملاک اشت نه نفقه های قبلی و گذشته