چطور میتوانم از بانک مربوطه خسارت ناشی از برداشت اینترنتی از حسابم رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۶ #04005235

سلام
خسته نباشید
بنده با توجه به بخشنامه جدید دادستان کل و همچنین بانک مرکزی مبنی بر موظف بودن بانک ها بر جبران خسارت ناشی از جرائم اینترنتی سوء استفاده از رمز دوم کارت بانکی خواستم بدونم چطور میتونم از این طریق اقدام کنم تا بانک مربوطه خسارت ناشی از برداشت اینترنتی از حسابم رو بپردازه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه و خسارت به طرفیت بانک بدهید

بایستی با بدلیل مسئولیت بانک در این مورد دادخواست به طرف بانک بدهید و مطالبه وجه و خسارات را بنمایید .

با سلام چنانچه دسترسی و نقض تدابیر امنیتی ورود به کاربری و علیرغم رعایت کلیه تدابیر ایمنی و استفاده از رمز پویا اتفاق افتاده باشد بانک مسئول جبران خسارت مالی خواهد بود.

سلام
اقدام به طرح دعوی مطالبه خسارت از بانک را از طریق دادگاه عمومی مطالبه نمایید

سلام
مستند به بخشنامه مزبور علیه بانک متخلف دادخواست بدهید.

با سلام چنانچه شما مراحل اداری مبنی بر تعیین رمز یکبار مصرف دوم را انجام داده باشید و پس از آن برای شما خسارت ایجاد شده باشد قابلیت مطالبه از طریق دادگاه را دارند ضمنا در خصوص میزان خسارت نیز پرونده و کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می‌گردد

میتوانید از طریق دادگاه عمومی اقدام به طرح دعوی مطالبه خسارت بطرفیت بانک را مطرح نمایید