دوباره باید برم پزشکی قانونی و گواهی بکارت بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۹ #03993194

با سلام، من تقریبا ۲ سال پیش عقد کردم و در دوران عقد به مشکل خوردیم و مهریه خودمو اجرا گذاشتم، و تقریبا ۸ ماهه پیش گواهی بکارت از پزشکی قانونی گرفتم و چون باکره بودم نصف مهریه برای من تعیین شد، الان قصد طلاق توافقی داریم، میخواستم بدونم برای طلاق، دوباره باید برم پزشکی قانونی و گواهی بکارت بگیرم؟ یا همونیکه ۸ ماهه پیش گرفتم کافیه و دوباره نیازی نیست؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایید، ممنون

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر مجدد باید مراجعه نمایید و اعتبار گواهی سابق منقضی شده است

سلام برای طلاق نیاز به مراجعه دوباره است

باسلام
نیاز به گواهی جدید می باشد
البته برخی شعبات دادگاه خانواده تایید همسرتان در باکره بودن شما را می پذیرن و نیازی به گواهی نیست

سلام و وقت بخیر.
ملاک زمان اجرای صیغه طلاق هست که نیازمند گواهی بکارت یا عدم بارداری هست.بنابراین باید مجدد برای اجرای طلاق،آزمایش بدهید.
موفق باشید

باسلام بله باید مجدد به پزشکی قانونی مراجعه نمایید نصف مهریه قابل مطالبه است

باسلام
موقع اجرای مهریه کل مهریه قابل مطالبه است موقع طلاق نصف تعلق میگیرد ضمن اینکه بله هنگام اجرای صیغه طلاق باید گواهی عدم بارداری اخذ نموده تحویل دهید