شکایت برای آدم ربایی و درخواست خسارت وارده چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۶ #03962269

درود
مدتی پس از فوت پدرم، من را که اعتیاد داشتم با ضرب و شتم که باعث شکستن سه استخوان دنده ام شد به کمپ برده و بعد از بیش از شش ماه من را نگه داشتند و پس از مراجعت به منزل پدری دیدم خواهر و برادرم خانه را قول نامه کرده و تنها امضا من برای تکمیل مورد نیاز بود و با تحدید و اجبار من را وادار به امضا کردند که پس از مراجعت از کمپ دچار بیماری شدید روحی شده بودم که تا بیشتر از یکسال دارو مصرف میکردم ، حالا من میتوانم بابت آدم ربایی و خسارت روحی روانی که با سوی استفاده از اعتیاد من انجام داده اند شکایت کنم
باسپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله شکایت می توانید انجام دهید دیه وخسارت نیز قابل مطالبه می باشد اما برنده شدنتان در این شکایت بسته مدارک ارایه شده دارد

با سلام،بله اگر در این ارتباط مدارک و شهودی دارید میتوانید شکایت کنید و دیه خود را هم‌ مطالبه کنید.

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و داشتن دلایلی همچون شهادت شهود اقدم نمایید

با سلام شما میتوانید در خصوص اظهارات خود با داشتن دلایل و تایید کمیسیون پزشکی اقدامات لازم را انجام دهید

سلام با توجه به مستندات و شناسایی عوامل کمپ می توانید اقدام کنید