میخوایم تقسیم ترکه کنیم نیاز به برگ حصر وراثت برای مادر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #03932849

سلام /در مورد حصروراثت سوال داشتم یک زمین پدری داریم بعد از فوت پدر برگه حصر وراثت گرفتیم بعد از چند سال مادر فوت کرده ، حال میخوایم تقسیم ترکه کنیم نیاز به برگ حصروارثت برای مادر هست یا فوت نامه کافی هست / چون اسمش تو حصر وارثت قبلی ۱/۸ بود. باتوجه به اینکه فوت کردن نیاز هست قبلی اصلاح کنیم یا واسه ایشون جدید بگیریم؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای این منظور هم فوت نامه نیاز هست هم انحصار وراثت .
بدون انحصار وراثت نمیتوان تقسیم سهم الارث نمود