اگر من شکایت کنم چه حکمی براش صادر میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۵ #03931443

چن وقت پیش یکی از فامیلا اومد موتورم رو ازم قرض گرفت بعد از چند وقت گفت موتور توسط نیروی انتظامی توقیف شده گفت سند و میخواد تا ببره موتورو ازاد کنه فردا اومد و گفت به من که یه آشنا پیدا کرده اون شخص گفته باید یه تعهد نامه از من بیاره بعد گفت من به پلیس ها گفتم که پام شکسته و توان حضور در اونجا ندارم پس از کارت ملیم کپی گرفت گفت زیر برگه خالی امضا اثر انگشت بزن تا مامور نیروی انتظامی خودش تعهد نامه بنویسه من چون فامیل نزدیک بود تو کافی نت جلوی چشم شخص کافی نتی امضا کردم اونم شهادت میده که برگه خالی رو من امضا کردم حالا اون فامیل موتور و فروخته گفته من ازش پول گرفتم حالا اگر من شکایت کنم چه حکمی براش میبرن؟ ممنون از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
موتور شما بصورت قولنامه ای فروخته شده و هنوز سند موتور و پلاک ان بنام شما می باشد . هرچه سریعتراعلام سرقت موتور و مفقودی مدا رک کنید

سلام
در صورت اثبات موضوع میتوانید تحت عنوان فروش مال غیر از ایشان شکایت نمایید

شما میتوانید از ایشان به اتهام فروش مال غیر و خیانت در امانت شکایت کنید اگر برگه رو ارائه داد همین مسئله رو دردادگاه مطرح کنید و تقاضای ارجاع ورقه به کارشناسی رو بکنید تا مشخص شود متن در زمان دیگری نوشته شده است و گواه خود رو در دادگاه حاضر کنید

سلام
میتوانید به عنوان فروش مال غیر اقدام به طرح شکایت نمایید البته باید مراتب را اثبات نمایید

سلام . اگر شاهد داشته باشید. میتوانید شکایت سو استفاده از سفید امضا. خیانت در امانت رو مطرح کنید