دعوای اثبات مالکیت مطرح کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #03926745

سلام خسته نباشید یک زمین با قرارداد عادی خریداری نموده ام و یک از انتقال دهنده صغیر می باشد و پدر ایشان به نمایندگی ایشان فروخته به مالک دیگر و سن ایشان و تاریخ قرارداد مشخص نشده و تا اکنون هیچ گونه ادعایی نسبت به زمین مطرح نکرده است و از طرفی کل زمین افتاده در طرح شهرداری و چون سند عادی است شهرداری گفته زمانی این ملک از شما خریداری میکنم که بروید مالکیت خود را ثابت کنید در دادگاه و منم قصد دارم دادخواست بدم عنوان دعوا من تنفیذ معامله بگذارم بهتر نیست علیه شهرداری تا مالک زمین مثالا هما صغیر الان به بلوغ رسیده به طمع ندازم یا دعوای اثبات مالکیت مطرح کنم همه ایادی قبل مورد خوانده قرار بدم؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح دعوای الزام به تنظیم سند علیه تمام ایادی ماقبل تا برسد به صاحب سند ....
نیازی نیست شهرداری را طرف دعوا قرار دهید
چنانچه صغیر بزرگ شده است دیگر نیازی به طرف دعوا قرار دادن پدر ایشان تحت عنوان ولایت نیست

سلام
اگر ملک مذکور در اداره ثبت سابقه ثبت و شماره پلاک ثبتی دارد باید علیه فروشندگان اما صغیر و کبیر الزام به انتقال رسمی اقدام نمایید و بقیه هم یا ولی اشخاص صغیر به دعوی پاسخ می دهند و چنانچه ملک فاقد پلاک ثبتی و سابقه ثبتی است می توانید و باید دعوای اثبات مالکیت اقامه نماید

وقت بخیر ، اساسا لازم به اثبات مالکیت نیست با استناد به قولنامه معتبر و اگر دو شاهد آن را تایید کنند باید شهرداری شما را به عنوان مالک بشناسه و خسارت به حساب شما واریز بشه .بعضا شهرداری ها از این عمل قانونی سرپیچی میکنند