وکالت دادن به شخص دیگر چه بار حقوقی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۳۶۴ #03913095

سلام
بنده چند سوال دارم ،
قبل هر چیز شرح ماجرا ،
ساختمانی رو خریداری نمودم بصورت قولنامه های دستی ، هیچ سندی هم به نام بنده زده نشد و قول نامه هم بنگاهی نبوده است .. بدلیل داشتن بدهی سند به نام بنده زده نشد و چک هایم بزگشت خوردند ..
ساختمان را فروختم با همین شرایط مشابه .؛ با قولنامه دستی و با همان بدهی و اتفافا چک خریدار رو به علت پرداخت نشدن طلبم برگشت زده ام ..
از آن ماجرا سالها می گذرد و حالا کسی که از من خریداری نموده از من تقاضا زده به او وکالت بدهم تا خودش کارهای سند رو به پیش ببرد و همچنین بدلیل اینکه سالها از این موضوع گذشته ممکن هست هزینه ها زیاد باشه ..
۱ . با توجه به اینکه بنده فقط یک قولنامه دستی دارم چطور می توانم وکالت بدهم ؟
۲ . این وکالت زدن مشکلی برای بنده ایجاد نمی کند ؟
۳ . چه چیزی رو باید در وکالت قید کنم ؟
۴ . آیا ممکن است از وکالت دادنم سوء استفاده شود ؟
۵. یا اینکه خودم هم مشمول پرداخت هزینه های احتمالی جهت سند شوم ،( با توجه به اینکه بنده مالک نیستم دیگر و فقط خریدار سود برده ، قیمت ساختمان ۱۰۰ برابر شده و من هیچ دارای ندارم )
نمی توانم و نمی خواهم در این موضوع متضرر شوم ، چکار کنم ؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید از دفتر خانه اسناد رسمی جهت تنظیم وکالتنامه اقدام نمایید

سلام برای تنظیم وکالتنامه به دفتر اسنادرسمی مراجعه نمایید

برای تنظیم وکالتامه مزبور می توانید از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام نمایند

سلام مناسب تر است که جهت تنظیم آن با دفترخانه مشورت نمایید

سلا
میتوانید برای تنظیم وکالتنامه با مفاد مزبور از طریق دفترخانه اسناد رسمی اقدام نمایید

برای تنظیم وکالتنامه و موارد اعلامی درسوال به دفتر اسنادرسمی مراجعه و با دفتر یار مشورت کرده تا وکالتنامه موردخواسته تنظیم گردد

به نام خدا ابتدا مقتضی است تمام توافقات را طی قراردادی فی مابین خود تنظیم و طی وکالت کاری که شماره آن نیز در قرارداد فی مابین قید میشود جهت انجام امور پیگیری سند به ایشان وکالت کاری بدهید و تنظیبم سند و تحویل آن را منوط به حضور خود نمائید تا در این راستا شما متضرر نگشته و سو ء استفاده از وکالتی که میدهید انجام نپذیرد. فراموش نکنید وکالت کاری خود را در بخش پایانی منتهی به دریافت سند را منوط به حضور خود نمائید .