چگونه میتوان بر خلاف میل مستاجر حکم تخلیه آپارتمان پس از اتمام موعد مقرر مندرج در مبایعه نامه را گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵ #03911614

با سلام . آپارتمانی را با مستاجر خریداری کردم . بین مالک قبلی و مستاجر مبایعه نامه دستی برای اجاره نوشته شده است . در دفتر املاک بین من و ایشان اجاره نامه جدیدی نوشته شد . تا تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ . ایشان در همان جلسه اعلام کردند ملک را در موعد مقرر تخلیه نخواهند کرد . و تهدید کردند. از آنجا که خودم مستاجر هستم و می خواهم در آپارتمان مذکور پس از بازسازی ساکن شوم چگونه می توانم ایشان را مجاب کنم که در تاریخ مقرر تخلیه نمایند. البته من خانم سرپرست خانوار هستم و چون اجاره نشین هستم واقعا می خواهم در آن آپارتمان ساکن شوم .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از انقضای تاریخ قرارداد مکلف به تخلیه خواهند بود، در غیر اینصورت میتوانید دستور تخلیه را از شورای حل اختلاف تقاضا نمایید حداکثر ظرف ۴۸ ساعت اقدام می گردد

با سلام
قانونا تا اتمام مهلت قرارداد اجاره بایستی شخص در مورد اجاره سکنی و پس از اتمام ان بایستی تخلیه نماید که اگر جنین ننمود میتوانید از طریق دادخواست حقوقی بر علیه مستاجر اقامه دعوی نمایید

با سلام، پس از انقضای تاریخ قرارداد مکلف به تخلیه خواهند بود، در غیر اینصورت میتوانید دستور تخلیه را از شورای حل اختلاف تقاضا نمایید حداکثر ظرف ۴۸ ساعت اقدام می گردد

اجاره بعد از انقضای مدت قرارداد مستاجر را متعهد به تخلیه و موجر را متعهد به تادیه مبلغ قرض الحسنه میکند از زمان انقضای قرارداد ادامه تصرف مستاجر وی را در حکم غاصب قرار داده و به محض درخواست تخلیه از شورای حل اختلاف مامورین اجرای احکام بعد از گذشت تشریفات قانونی وی را الزام به تخلیه میکنند