آیا در صورت ازدواج مجدد با همسر قبلی میتوانیم در عقدنامه جدید با توجه به بری الذمه بودن زوجین پس از طلاق خلع اول، این موضوع را جهت اطمینان بیشتر مجددا قید نماییم که زوجین از طلاق اول هیچ حقی نسبت به هم ندارند؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۱۸ #03906303

با سلام بنده و همسرم پس از گذشت یکسال از طلاق خلع اول میخواهیم مجددا ازدواج نماییم و مهریه جدید تعیین کنیم، میخواستم ببینم آیا میتوانیم از دفتردار بخواهیم که در توضیحات عقدنامه جدید ذکر کند که زوجین نسبت به طلاق خلع اول یکدیگر را بری الذمه نموده و هیچ حقی در اینخصوص نسبت به هم ندارند؟ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. امکان این امر وجود ندارد.....

این امر امکان پذیر و میسر نمی باشد .

بادرودوسلام امکان این اقدام نمی باشد.

سلام وقت بخیر
خیر امکان این امر وجود ندارد.

با درود خیر این امر امکان پذیر نمی باشد .

سلام و عرض ادب
خیر نمیتوان چنین اقدامی انجام داد

با سلام . خیر این امر امکان پذیر نمی باشد .