دوره تمام شده ولی هیئت مدیره اعلام نمیکند مدیر عامل جدید چه کسی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۷ #03900074

با سلام
بنده یک سال مدیر عامل یک شرکت مسیولیت محدود بوده ام
از طرفی شرکت بدهی های زیاد دارد و از این بابت نگرانم
راهنماییم کنید ممنون میشم.

مشاوره حقوقی انتقال سهام شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه از مسئولیت خود تعدی و تفریط نکرده اید مشکلی برای شما ایجاد نمی گردد.

اگر از مسئولیت خود تعدی و تفریط نکرده اید جای نگرانی نیست

درود بر شما، وظیفه ی تشکیل مجمع عمومی با شماست، لکن اگر در حدود مسولیت خویش تعدی یا تفریطی نکرده باشید، جای نگرانی نیست.

اگر بعنوان مدیرعامل ب تکالیف مربوطه عمل کرده، از حیطه اختیارات خود تخطی نکرده و تقصیری من باب بدهی شرکت متوجه شما نباشد طبیعتا در این زمینه نباید مشکل و معضل آنچنانی برای شما ایجاد شود

با درود اگر به تکالیف مصرحه قانونی خویش عمل کرده اید جای نگرانی نیست.

شما به عنوان مدیرعامل باید زمینه تشکیل مجمع عمومی سهامداران را مطابق قانون فراهم آورید .