آیا نگهداری سگ غیر قانونی است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۲۷ #03896599

من یه سگ دارم و مستاجر هستم، قرارداد ۳ ماه دیگه تمام است، صاحبخانه در جریان نبودند سگ دارم، امروز متوجه شدند و گفتن نمی تونم نگه دارمش تو خونه، آیا می تونه ازم شکایت کنه و یا قرارداد فسخ کنه. ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگهداری حیوانات خانگی اگر در مشاعات باشه و یا سر و صدای حیوان باعث ازار دیگران بشه قابل پیگیریه.موجر اگه بخواد شکایت کنه روند شکایتش بیشتر از سه ماه طول میکشه.تا اون موقع هم قرارداد تمام شده.اگه رد قرارداد بندی در این مورد نباشه به استناد این موضوع نمیتونه قرار داد رو فسخ کنه مگراینکه همونطور که گفتم حیوان باعث ازار همسایه ها شده باشه.بعد از اتمام قرارداد هم موجر اختیار کامل در تمدید کردن یا نکردن قرارداد اجاره داره و این هم دیگه ربطی به حیوان خانگی نداره.

سلام (ماده ۳ آیین نامه اجرای قانون تملک آپارتمان ها نگهداری حیوانات خانگی در نقاط مشترک ساکنان آپارتمان ممنوع است ودر صورت تخطی هریک ساکنان و بقیه همسایگان حق شکایت دارند موفق باشید

با درود به صرف نگهداری یک سگ نمبتوان قرارداد لازم را فسخ کرد مگر تصریح شده باشد و یا از حالت مسکونی آنجا را خارج‌کند متلا بشود چند حیوان.

موجر در فرض سوال میتواند از حق فسخ پیش بینی شده همراه با پرداخت خسارت آنطور که معمولا در قراردادهای اجاره ذکر میشود استفاده کند و صرف داشتن سگ موجد حق فسخ نیست و این عمل وصف مجرمانه هم ندارد، البته در صورت ایجاد مزاحمت به هر شکل شما مسئولیت دارید

نگهداری سگ جرم نیست و ایشان ب این دلیل نمیتوانند از شما شکایت کنند لیکن میتواند موجبی برای فسخ قرارداد باشد

درود
نگهداری سگ در آپارتمان نمی تواند موجب فسخ قرارداد شود.

باتوجه به نیاز به تصریح جهت نگهداری سگ احتمال ایجاد حق فسخ هست ولی باتوجه به زمانبر بودن رسیدگی شورای حل اختلاف سه ماه تتمه مدت اجاره منقضی خواهد شد و موجر نمیتواند اقدام عملی خاصی بکند مگر اینکه در زمان انقضای مدت اجاره تخلیه فوری ملک رو از شورا بخواهد.