مگر نه اینکه قاضی باید همراه نقض حکم اعسار حکم به حبس متقاضی اعسار بدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۷ #03884556

با سلام خدمت عزیزان
شخصی با سوگند دروغ خود را به دروغ معسر اعلام کرده در جلسه دادگاه و پذیرفته شد ولی در جلسه واخواهی با ارائه مستندات حکم اعسار وی نقض شد.
سوال بنده اینجاست : که مگر نه اینکه قاضی باید همراه نقض حکم اعسار حکم به حبس متقاضی اعسار (به دلیل ثابت شدن عدم معسر بودن وی) بدهد؟ من شنیده ام باید حکم حبس تعزیری درجه هفت نیز برای وی صادر میشد
تشکر از اقایان و خانوم ها

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا پرونده حقوقی ست دوست عزیز اعسار از محکوم به بایستی با شهادت دو نفر شاهد و عدم تمکن مالی شخص مدیون اثبات گردد
وپاسخ سوال بعدی خیر ، در صورت اثبات تمکن مالی مدیون ، دادگاه صرفا اعسار مدیون را رد میکند

با سلام
اعسار از محکوم به بایستی با شهادت دو نفر شهود و عدم تمکن مالی شخص مدیون اثبات گردد
خیر ، در صورت اثبات تمکن مالی مدیون ، دادگاه صرفا اعسار مدیون را رد میکند

با سلام اولا امر اعسار با سوگند ثابت نمی شود تا باعث ایجاد جرم سوگند دروغ شود ثانیا در صورت نقض و قطعی شدن آن حکم چنانچه محکوم علیه از اجرای حکم سرباز زند حبس خواهد شد.

با سلام
هرگاه محکوم‌ علیه به منظور فرار از اجرای حکم از اعلام کامل اموال خود مطابق مقررات قانون خودداری کند یا پس از صدور حکم اعسار معلوم شود برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده‌ است، دادگاه ضمن حکم به رفع اثر از حکم اعسار سابق، وی را به حبس محکوم خواهد کرد.

با سلام
دوست عزیز عنوان نکردید پرونده حقوقی بوده یا کیفری
در پرونده حقوقی حکم حبس تعزیری وجه نداره
عنوان نکردید که در چه مرحله از دادرسی بوده
حکم قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر است
و صدور دستور جلب در حیطه اجرای احکام هست نه قاضی صادر کننده حکم