رابطه نامشروع زوجه و نشوز همزمان او، چه حقی برای زوج ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۸۲ #03879581

با سلام
همسرم ناشزه اند که حکم به بطلان نفقه صادر گردیده است. همچنین بدلیل اثبات نشوز ایشان رای ازدواج مجدد نیز دارم. همچنین ایشان اخیرا محکوم به رابطه نامشروع به مجازات ۹۹ ضربه شلاق تعزیری شده اند و حکم قطعی است.
۱- بدلیل مهریه عندالاستطاعه ایشان تاکنون موفق به طلاق ایشان بدون تعلق مهریه نشده ام. با توجه به پرونده های مذکور آیا راهکاری برای طلاق ایشان وجود دارد؟
۲- آیا در صورت رضایت اینجانب، مجازات شلاق لغو میگردد یا فقط تخفیف در مجازات دارد و آیا خریدنی است؟
۳- با توجه به اینکه ایشان با بنده زندگی نمیکنند و رابطه نامشروع هم داشته و دارند، چگونه میتوانم از ارتباطات نامشروع ایشان جلوگیری کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر صورت حق طلاق با زوج است و مواردی که فرمودید زوج را از پرداخت حقوق مالی زوجه مثل مهریه معاف نمی کند

درصورت طلاق بایدمهریه پرداخت گردد
رضایت شما باعث لغو شلاق نمی گردد

سلام
راهکاری برای طلاق ایشان باید دادخواست طلاق بدهید
مجازات شلاق لغو نمیگردد
طلاق در اثر سوء رفتار و سوء معاشرت و تخلف از وظایفش، بوده است.
شرط نصف اموال شاملش نمی شود

خیانت و داشتن روابط نامشروع معلول یک فرصت هستند.سعی کنید کار‌ها را با همسرتان انجام دهید تا دیگران فرصت حضور پیدا نکنند.
یک مشاور خوب و توانا پیدا کنید

شما میتوانید ایشان را طلاق دهید و با توجه به ناشزه بودنشان و اثبات رابطه نامشروع شرط تصنیف لحاظ نمیگردد .

با سلام
با توجه به ناشزه بودنش در صورت طلاق از طرف شما شرط تنصیف بلااثر میشه
در موارد دیگر هم میتونی دادخواست بدهی