چگونه از شخصی که تلفنی به من فحش داده است شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۶۶۰ #03850423

شخصی به من تلفنی فحاشی کرد ایا می توانم شکایت کنم هیچ مدرکی ندارم.
ایا می تواند قاضی قسم بدهد؟
وجرم فحش ناموسی چیست؟
ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت اثبات ادعای خویش باید دلیل و مدرک محکمه پسند ارائه دهید

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

در جرایم تعزیری ، قسم مورد قبول نیست، چنانچه صدای شخص را ضبط نموده اید و یا شاهدی دارید، شکایت را مطرح نمایید در غیر این صورت ، از طرح شکایت منصرف شوید

شکایت می توانید ولی مدرکی ندارید برای اثبات ،

با سلام
امکان اثبات فحاشی ازطریق تلفن بعید بنظر میرسدامادرصورت تماسهای بیش ازحد داشته میتوانید به اتهام مزاحمت تلفنی شکایت کنید

اگر دادگاه اظهارات شما را به هریک طریق موجه بداند .مستندا به مواد ۶۰۸-۶۶۹-۶۴۱ قانون مجازات اسلامی متهم را به تحمل ۷۴ ضربه شلاق جهت تهدید و تحمل ۶ ماه حبس از جهت مزاحمت تلفنی و پرداخت یک‌میلیون ریال جزای نقدی از جهت توهین محکوم خواهد شد
به شکل ذیل از وی شکایت کنید در دادسرای محل اقامت خوانده......

ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب ..شهرستان.......

با سلام
احتراما اینجانب………… فرزند…………. مقیم…………..از آقای/خانم……….. تحت عنوان…………….( فحاشی، و تهمت تعمدی……….) شکایت دارم. نامبرده در تاریخ …………. …… به نشانی… از طریق تلفن نسبت به من فحاشی کرد. از این رو تقاضای تعقیب کیفری و مجازات ایشان را دارم .

نشانی متهم……………………………………………….می باشد .

محل امضاء ـ مهر ـ انگشت