تجمیع احکام ها چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۹ #03845410

سلام و عرض ادب بنده یه حبس تعزیری دارم که دو سال و شش ماه هست که الان هفت ماهش رو کشیدم و وارد رای باز شدم الان دوباره یکسال دیگه واسم حکم صادر شده الان تو رای باز میمونم یا باید برم زیر سقف؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر بستگی به نظر و تصمیم قاضی اجرای احکام و رئیس زندان دارد

با سلام مطاب ق ماده ۵۱۰ قانون آئین دادرسی کیفری به درخواست شما در خصوص اتهامات دو پرونده شما توسط
اخرین دادگاه صادرکننده حکم قطعی دوباره بررسی و با رعایت قاعده تعدد حکم واحد صادر خواهد شد یعنی دو مجازات اشد صادر خواهد شد که یکی از آنها اجرا می گردد قاضی می تواند از قواعد مرتبط با تخفیف مجازات استفاده کند و با مجازات جدید شما ممکن است زندان و قاضی اجرای احکام کیفری در مورد رای بازی شما دوباره تجدیدنظر کنند.