بر اساس کدام بخش از قانون نمی‌شود دیه‌ ی ختنه و سوراخ کردن گوش را از پدر و مادر خود گرفت؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۲ #03838647

بر اساس کدام بخش از قانون ، نمی‌شود دیه‌ی ختنه و سوراخ کردن گوش را از پدر و مادر خود گرفت ؟ بند ج ماده‌ی ۱۵۸ قانون مجازات اسلامی ؟ ؛ ج- هر نوع عمل جراحی یا طبی مشروع که با رضایت شخص یا اولیاء یا سرپرستان یا نمایندگان قانونی وی و رعایت موازین فنی و علمی و نظامات دولتی انجام می شود. در موارد فوری اخذ رضایت ضروری نیست.

مشاوره حقوقی دیه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع وصف مجرمانه ندارد.

سلام
جرمی محقق نشده

باسلام
جرمی محقق نشده است

بادرودوسلام موضوع وصف کیفری ندارد.

با سلام ،این عمل جراحی کاملا قانونی می باشد.بنابراین نمی توان به استناد آن دیه گرفت.چون جرمی در این بند محقق نخواهد شدتمام موازین فنی و نظامات دولتی توسط پزشک جراح رعایت می گردد. شما در سوالتان بیان نمودید دیه ختنه و سوراخ کردن گوش را نمی توان از پدر و مادر گرفت(سوال را یک مرتبه بخوانید فکر کنم اشتباه طرح نمودید)

با سلام
جرمی صورت نگرفته است

باسلام جرمی محقق نشده موضوع فاقدوصف مجرمانه می باشد